Kontakti

Lista me kontaktet e zyrtarëve

Gjendemi në:

Ndërtesa e Rilindjes, Kati I Nr.125
Prishtinë


Drejtor

Bajram E. Kosumi
Drejtor i Departamentit për OJQ
038/200-30-800
044-163-183
bajram.e.kosumi@rks-gov.net


Divizioni për Regjistrim të OJQ-ve

Ibadete IbriqiUdhëheqëse e Divizionit për Regjistrim të OJQ-ve
038/200-30-040
045/491-502
ibadete.ibriqi@rks-gov.net

Lirije Ajeti BeqiriZyrtare e Lartë për Regjistrim të OJQ-ve
038/200-30-794
045/279-399
lirije.ajeti@rks-gov.net

Violeta ZhaveliZyrtare e Lartë për Regjistrim të OJQ-ve
038/200-30-545
044/333-246
violeta.zhaveli@rks-gov.net

Elona CeceliaZyrtare e Lartë për Regjistrim të OJQ-ve
038/200-30-656
044/427-175
elona.cecelia@rks-gov.net

Selim AzemiZyrtar i Lartë për Regjistrim të OJQ-ve
038/200-30-804
049/592-290
selim.azemi@rks-gov.net

Shkurta HaxhiuZyrtare për Regjistrim të OJQ-ve
038/200-30-080
shkurta.haxhiu@rks-gov.net

Erëza MaliqiZyrtare Ligjore
038/200-30-937
045/800-124
ereza.maliqi@rks-gov.net

Donika RrahmaniZyrtare e Lartë për shqyrtim të SPP-së
038/200-30-795
044/170-610
donika.rrahmani@rks-gov.net


Divizioni i Raportimit dhe Analizës Financiare të OJQ-ve

Minire Ahmetxhekaj ZeqirajUdhëheqëse e Divizionit të Raportimit dhe Analizës Financiare
038/200-30-873
044/184-952
minire.ahmetxhekaj@rks-gov.net

Ganimete KrasniqiZyrtare për Analizë Financiare
038/200-30-071
045/491-175
ganimete.krasniqi@rks-gov.net

Sabrije MehmetiZyrtare për Analizë Financiare
038/200-30-043
044/276-925
sabrije.mehmeti@rks-gov.net


© 2016, Ministria e Administratës Publike